Erman Toroğlu & Ahmet Çakar’dan Veli Yorumu

Eski hakemler Toroğlu ve Çakar Veli Kavlak’ın Sneijder’e yaptığı hareket sonrası gördüğü kırmızı kart pozisyonunu değerlendirdi
Haberin yayılanma tarihi:05 Ocak 2015, Pazartesi

AHMET ÇAKAR: ASLA KIRMIZI OLMAZ

Beşiktaş'ın en büyük hatası kazandığı maçlardaki oyun stratejisini sahaya yansıtamasaydı. Tedbir, tedbir, tedbir... Ama işte pis bir gol yiyince çıkartamıyorsun.

Hakem için çok kolay bir maçtı. Ama Cüneyt Çakır yorgundu. Çoğu kez topu kesti. Veli'nin kartı yüzde yüz hatalı. Veli münakaşa esnasında rakibine vurmuyor, yumruk atmıyor sadece eliyle suratını itiyor. Asla kırmızı kart olmaz. Ama kabahat onda değil ağır bir akciğer rahatsızlığı geçirmiş Çakır'ı bu maça atayan Merkez Hakem Komitesi'ndedir.
 
 ERMAN TOROĞLU: İŞÇİSİN SEN İŞÇİ KAL

Maçın başladığı ve bittiği yer Galatasaray'ın attığı gol. Neden? Veli ile Melo eşleşmişler. Melo uyanık! Her türlü atraksiyonu yapıyor. Veli'yi tuzağa düşürüyor. Hakem ikisini de çağırıyor, "Bakın devam ederseniz atarım" diyor! Bu ikazdan sonra Veli, Melo'yu bırakıyor. Zaten Melo'nun istediği 'bir göz' Veli'nin ona verdiği 'iki göz' kaçırır mı golü atıyor! Melo'dan gol kazığını yiyen Veli'nin tansiyonu artmaya başlıyor. Bu sefer aynı Veli, Sneijder ile başlıyor 'dans' etmeye. Sneijder de profesyonel, tecrübeli. Tabiri caizse 'kaşarlı' bir futbolcu. Bırakın Veli'yi Avrupa ve dünya kupalarında Velilerin babasıyla oynamış! 'Futbolun kurdu' bir oyuncu. Bu sefer Veli bizim Sneijder'e çakıyor, hakem es geçiyor. Ya görüyor ya da görmemezlikten geliyor. En sonunda da Veli gidiyor saçma sapan Sneijder'in yüzünden "makas" almaya. Kırmızıyı yiyor takımını bitiriyor! Veli Kavlak şunu bilemiyor veya birileri ona şunu anlatacak; "İşçisin sen, işçi kal!" Boyundan büyük işlere kalkışır da Felipe Melo ile Sneijder ile oynamaya kalkarsan hem kendini hem takımını yakarsın.
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki