''GÜÇLÜ'' BAŞKANIN YÖNETİMİ KUPADA BEŞİKTAŞ'I ÇÜRÜĞE ÇIKARDI!

Beşiktaş'tan erken veda...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ocak 2023, Çarşamba

KARTAL'DAN ERKEN VEDA!

Mücadelenin normal süresi 1-1 sona erdi, karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'a 4-3'lük üstünlük sağladı, çeyrek final biletini kaptı. Şenol Güneş'li Kara Kartal ise kupaya veda etti.

BEŞİKTAŞ İLK DEVRE YOKLARI OYNADI

Nefes kesen mücadelede 12. dakikada Sarı-Lacivertliler, Ali Sowe'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından iki takım da karşılıklı ataklar buldu. Siyah-Beyazlılar beraberliği yakalamak, Başkent temsilcisi de farkı ikiye çıkartmak adına gol aradı ancak ilk 45 dakika Ankaragücü'nün 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci devrede Kara Kartal oyuna ağırlığını koydu. Ankaragücü de zaman zaman tehlikeli gelse de 77. dakikada Beşiktaş aradığı golü buldu. Cenk Tosun, Gökhan Akkan'dan seken topu tamamladı ve Siyah-Beyazlılar beraberliği yakaladı. Kartal galibiyet için oyunu tamamen rakip sahaya yıktı, 89'da Tayyip Talha Sanuç kafayı vurdu, direğe takıldı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sonuçlandı.

PENALTILARLA BURUK VEDA

Mücadelenin iki uzatma devresinden de başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma seri penaltı atışlarına gitti. Seri penaltı atışlarında Ankaragücü, Beşiktaş'a karşı 4-3'lük üstünlük sağladı ve çeyrek final biletini kaptı. Siyah-Beyazlılar kupaya veda etti.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki