Güneş'in Planları Bozuldu!

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş transferde bombayı Pepe'yi alarak patlattı. Ancak bir yandan da kadrosundaki önemli bir ismi kaybediyor...
Haberin yayılanma tarihi:10 Temmuz 2017, Pazartesi

İşte o isimlerden birisi de Şenol Güneş'in geçen sezonki gözdelerinden olan yıldız bir futbolcu... Güneş her ne kadar onu takımda tutmak istese de  Avrupa'dan gelen teklife karşı konamadı...

Beşiktaş'ın elinden kaçırdığı isim; Marcelo... 

Beşiktaş'ta  Pepe'nin partneri olmasına kesin gözüyle bakılan Marcelo'nun Lyon'a "Evet" demesi, dün Fransız medyasının manşetlerinde yer aldı.

Mangala transferini sonuçlandıramayan Lyon'un Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi ile yaptığı görüşmede, "Kulübümle anlaşın, ben gelirim" sözü sonrasında Fransızlar, Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı.

L'Equipe Gazetesi, Lyon'un 6 milyon Euro teklif ettiğini, Beşiktaş'ın ise 8 milyon Euro istediğini ve Marcelo'yu ısrarla isteyen başkan Aulas'ın bu rakamı kabul edebileceğini yazdı.

Lacazette'i 53 milyon Euro'ya  Arsenal'e sattıktan sonra stoper ve santrfor transferine son noktayı koymak isteyen Lyon, şimdi Beşiktaş'ın yanıtını bekliyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki