İNGİLİZ DEVİ ERSİN'İ İSTİYOR!

İlk görüşme gerçekleşti! Chelsea'den Ersin Destanoğlu'na kanca...
Haberin yayılanma tarihi:07 Kasım 2021, Pazar

Süper Lig'de Son Oynadığı Trabzonspor Derbisinden 2-1 Mağlubiyetle Ayrılan Beşiktaş'ta Moraller Bozuk

Siyah-Beyazlılar bu sezonda mutlak şampiyon hedefiyle yarışı sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kadroya katılacak isimlerin yanında bazı isimlerle de vedalaşmaya hazırlanan Kartal'da kaleci Ersin Destanoğlu'na flaş bir talip çıktı.

SERGEN & MAKALELE GÖRÜŞMESİ...

Beşiktaş'ta 1.5 sezondur gösterdiği performansla dikkatleri her gün üzerine çeken Ersin Destanoğlu, Chelsea'nin de radarına girdi. Daha önce Fransız kulüplerinin peşine düştüğü 20 yaşındaki eldiven için Premier Lig ekibinden ilk 'yaklaşma' geldi. Chelsea adına çalışan kulübün eski oyuncularından Claude Makalele, Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirdi. Makalele'nin Kartal'ın hocasına genç eldiven ile ilgili sorular yönelttiği kaydedildi. Ersin Destanoğlu'nun tecrübeli Mert Günok'u keserek formayı vermemesi de Avrupa'da yakından takip ediliyor.

1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Ersin Destanoğlu'nun Beşiktaş ile kontratı 2023'te sona eriyor. Genç eldiven için Transfermarkt'ın belirlediği bonservis bedeli 8.5 Milyon Euro. Genç file bekçisi Beşiktaş ile 2 kupa kazandı. Süper Lig şampiyonluğu ve kupa zaferi yaşadı.

Fotomaç 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki