İNGİLİZLER SAİSS'DEN VAZGEÇMİYOR!

Nottingham Forest Romain Saiss'i istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mart 2023, Pazartesi

Beşiktaş'ta Sezon Devam Ederken Hedeften Uzak Kalınması Yönetimi Yeni Sezon İçin Daha Erken Plan Yapmaya İtti;

Önümüzdeki sezonun kadro planlama süreci devam ederken gelecek ve gidecek oyuncular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Takımdan ayrılması muhtemel isimlere de teklifler gelmeye başladı. Bunlardan biri de Faslı yıldız Saiss.

ADA BASINI YAZDI

Gitmesi muhtemel isimlerden biri de Faslı yıldız Romain Saiss. Devre arası da ayrılması gündeme gelen oyuncu için sezon sonunda veda gerçekleşebilir. İngiliz basınında çıkan haberlerde, Nottingham Forest'in Romain Saiss ile sözleşme imzalayabileceği yazıldı. Haberde "Beşiktaş, sezonun orta noktasında yıldız defans oyuncusunu satmak istemedi, ancak şimdi, onu satabilecekleri zamanın yazın olacağına karar verdiler" ifadelerine yer verildi. Haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Forest, yaz transfer penceresi açıldığında oyuncunun kendilerine sadece 4,4 Milyon Sterline mal olacağını keşfetti. Molineux'ta kaldığı 6 yıl boyunca 206 maça çıktığı Wolves'tan Türk takımına imza attı" denildi.

SAMBACILARI DEVİRDİLER

Katar'daki Dünya Kupası'nda dördüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Fas, Beşiktaşlı Romain Saiss'in kaptanlığında karşı karşıya geldiği hazırlık maçında güçlü Brezilya'yı 2-1 yenmeyi başardı. Fas'ın gollerini 29. dakikada Boufal, 79. dakikada da Sabiri attı. Brezilya'nın golü ise 67. dakikada Casemiro'dan geldi. Beşiktaşlı Saiss ise kaptanlık pazubandını taktığı mücadelede 90 dakika sahada kaldı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki