KARTAL'DAN FELİPE HAMLESİ!

Beşiktaş'tan, flaş transfer hamlesi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2022, Pazar

DEFANS DEĞİŞİYOR

Siyah Beyazlılar, ara transfer sezonunda, Şenol Güneş'in direktifleri doğrultusunda önemli çalışmalar yapacak ve bunlardan biri de, savunma hattı için olacak. Konuya dair yaşanan son gelişme, Atletico Madridli Felipe'ye dair oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü derbiden sonra yaptığı açıklamada, ara dönemde bir stoper transferinin yapılabileceğini imâ etmişti. Kartal'ın, Atletico Madrid'te forma giyen Felipe ile ilgilendiği iddia ediliyor.

İspanya Spor Gazetesi AS'ın Haber Müdürü Jorge Garcia Önemli Açıklamalar Yaptı;

Radyospor'a konuşan Garcia, "Felipe, Atletico'da çok fazla süre alamıyor. Ocak ayında ayrılmasına sıcak bakabilirler; ama bir plan yapıyorlar. Mario Hermosa gibi yüksek ücretler alan stoperler de gidebilir. Atletico devre arasında bir denge politikası izleyecek. Ama yine de Savic, Gimenez gibi oyuncuların arkasında kaldığı için Felipe'nin ayrılma olasılığı yüksek. Porto'da oynarken, bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Pepe ile çok başarılı olmuşlardı. Atletico'da iyi maçları da oldu, hata yaptığı maçlarda. Tecrübeli bir oyuncu, Beşiktaş'ın stoper aradığını duyuyoruz bana göre Beşiktaş, Felipe için iyi bir seçenek olabilir" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ ONAY VERDİ

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş de konuya ilişkin kararını verdi. Siyah Beyazlı takımın hocası, Felipe transferi için "Olur" yanıtını verdi. Ara transfer döneminde Beşiktaş, bir çok isimler yollarını ayıracak.Güneş, ayrılacak isimler arasında savunma hattından oyuncuları da belirlemiş durumda.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki