Marcelo'ya Yeni Teklif

Brezilyalı savunmacı için Lyon, tekrar devreye girdi. Fransız ekibi, tecrübeli futbolcu için Beşiktaş'a 9 milyon Euro (36 milyon TL) önerdi.
Haberin yayılanma tarihi:10 Temmuz 2017, Pazartesi

Beşiktaş'ta geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla elde edilen şampiyonluğun gizli mimarları arasında yer alan Marcelo Guedes’e, Lyon ilgisi tekrar canlandı!

Siyah-Beyazlılar’ın 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) talebine önceki hafta en son 7 milyon Euro’luk (28 milyon TL) karşılık veren Fransız temsilcisi, dün sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın kapısını tekrar çaldı. Savunma hattını güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Ligue 1 temsilcisinin, Brezilyalı oyuncu için 9 milyon Euro (36 milyon TL) önerdiği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu öneriye rağmen oyuncusu için belirlediği 10 milyon Euro’luk bedelde indirime gidilmeyeceğini ilettiği ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

‘Başkanımız karar verecek’

Siyah-Beyazlılar’la birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Marcelo, geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada karar vericinin Başkan Fikret Orman olduğunu belirtmişti. Tecrübeli futbolcu, yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada 2 önemli şampiyonluk yaşadım. Ancak kulübüm benden para kazanmak istiyorsa saygı duyarım. Kararı Başkanımız verecek” ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki