Martin Linnes Adım Adım Beşiktaş'a

Beşiktaş’ın sağ bek transferinde uzun süredir takip ettiği Martin Linnes konusunda Molde’yle yaptığı transfer pazarlıklarının detayları ortaya çıktı
Haberin yayılanma tarihi:16 Ocak 2015, Cuma

Norveçli yıldızın menaceri, “Molde 2.5 milyon Euro bonservis istiyor. Yakın zaman içerisinde durum netleşecek” dedi.

Siyah-Beyazlılar’ın geçen sezondan beri kadrosuna kazandırmak istediği Martin Linnes’in menaceri Kent Karlsen, başarılı futbolcunun transfer süreciyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Teknik direktör Slaven Bilic’in yönetimden ısrarla transfer edilmesini talep ettiği 23 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş ve Molde’nin görüşmelere devam ettiğini söyleyen Karlsen, “İki kulüp arasında uzayan bir süreç var. Hâlâ pazarlıklar sürüyor. Molde, 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Beşiktaş ise bu teklifte indirim yapılması için istekte bulundu. Temasların koptuğu yönünde çıkan iddialar asılsız. Yakın zaman içerisinde durum netleşecek” diye konuştu.

‘7 aydır düşünüyor mu?’

Sezon başında Molde’nin, Martin Linnes’i Beşiktaş’a gönderme konusunda Siyah-Beyazlılar’la anlaştığını belirten Karlsen, “Ancak Molde, son anda kendisini satmaktan vazgeçti. Bundan dolayı transfer bir türlü sonuçlanmadı” ifadelerini kullandı. Öte yandan Martin Linnes’in transfer sürecindeki kararı hakkında, “Linnes henüz düşünme aşamasında” cevabını veren menacer, ‘Beşiktaş kendisiyle 7 aydır ilgileniyor. Hâlâ düşünüyor mu?’ sorumuzu ise yanıtsız bıraktı.

Bir başka Pereira!

Portekiz temsilcisi Benfica’lı Maxi Pereira’yı renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş’ta, yeni bir Pereira gündeme geldi. İspanya La Liga temsilcisi Valencia’dan ayrılmayı planlayan deneyimli sağ bek Joao Pereira’nın, menacarler aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulübe önerildiği ve yönetimin de futbolcuyu araştırdığı bildirildi. 

Maxi’de geri adım yok

Benfica’nın Uruguaylı sağ beki Maxi Pereira konusunda geri adım atmayan Siyah-Beyazlılar, Portekiz ekibini ikna etmek için temaslarını sürdürüyor. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuyu, takviye listesinin ilk sırasına koyan yönetim, deneyimli futbolcunun kulübünü ikna etmek için çaba gösteriyor.

Motta’dan öneri geldi

Beşiktaş’a, sağ bek transferi konusunda bir öneri de takımın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta’dan geldi. Başarılı futbolcu, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets Razgrad’ta forma giyen 25 yaşındaki vatandaşı Junior Caiçara’yı Siyah-Beyazlılar’a önerdi. Yönetim, savunmanın sol bölgesinde de oynayabilen tecrübeli futbolcuyu da listesine ekledi.

Fanatik

Etiketler: Linnes   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki