MHK'nin Beşiktaş İnadı Sürüyor!

Merkez Hakem Kurulu henüz haftalar önce bir başkan değişimi yaşadı ancak görünen o ki "bazı" uygulamalarda halen ısrar ediliyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2021, Perşembe

SKANDAL DEMEK ULUSOY DEMEK

Süper Lig 13. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Buna göre Alanyaspor - Beşiktaş maçında Alper Ulusoy'un orta hakem olarak görev yapacağı belirtildi.Oysa Alper Ulusoy, bu sezon, üstelik bir Beşiktaş maçında yıllarca unutulmayacak bir skandala imza atmıştı. Ligin 6. haftasında Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldığı maça son saniyedeki gol kararı damgasını vurdu. Balotelli'nin aynı pozisyonda 2 kez faul yaptığı pozisyonda VAR'a gidilmesine rağmen gol kararı verilirken, söz konusu maçın VAR hakemi Alper Ulusoy'du.

BEŞİKTAŞ'IN DÜŞÜŞÜ ADANA DEMİRSPOR MAÇIYLA BAŞLADI

Verdiği gol kararıyla Beşiktaş'ın 2 puanına mani olan Alper Ulusoy, ayrıca Rosier'in pozisyona itiraz ederek ikinci sarıdan kırmızı kart görüp ceza almasında da önemli rol oynadı. Adana Demirspor maçında Alper Ulusoy, orta hakem Ali Palabıyık'ı VAR'a çağırıp pozisyonu izlemeye davet etmemiş, gol kararını kendisi vermiş ve Ali Palabıyık da bu karara uymuştu. Beşiktaş'taki düşüşün başlangıcı olan Adana Demirspor maçında yaşanan puan kaybında büyük pay sahibi olan Alper Ulusoy, sadece 7 maç sonra bir Beşiktaş maçına bu defa orta hakem olarak atandı.

MHK BEŞİKTAŞ'TAN NE İSTER?

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şikayetlerine ve alenen maçlarını yönetmesini istemediğini beyan etmesine rağmen Halil Umut Meler'i dünya tarihinde eşi benzeri olmayan bir şekilde 2 hafta üst üste Beşiktaş maçlarına atayan MHK, görünen o ki bu sezon da Beşiktaş'la inatlaşmaya devam ediyor. Alper Ulusoy ataması; MHK'de isimler değişse bile zihniyetin değişmediğini gözler önüne sermiş oldu.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki