MULEKA'YA YENİ GÖREV!

Rıza Çalımbay, Chamberlain ve Muleka’dan memnun...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2023, Perşembe

ESKİ SİSTEMDE YANLIŞ YERDE OYNATILMIŞ;

Oxlade-Chamberlain ve Jackson Muleka’nın ise performanslarını beğenen Rıza Çalımbay, ekibinden İngiliz futbolcuyla daha yakından ilgilenmelerini istedi.

Muleka’nın yanlış mevkide değerlendirildiğini düşünen Çalımbay’ın, Kongolu futbolcuya hücum hattının en ucunda görev vereceği gelen haberler arasında.

NECİP UYSAL 'ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK'

Beşiktaş'ın jokeri Necip, pazar günü oynayacakları karşılaşma öncesi çok umutlu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaptan  “Kadromuz gerçekten iyi ancak sezon başından bu yana sakatlıklar, şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Yenilgilerden dersimizi aldık, tüm hırsımızla çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra taraftara daha iyi futbol ve bol gol izleteceğiz” dedi.

Necip Uysal, milli maç arası nedeniyle yapılan kampın olumlu geçtiğini belirterek “Samsunspor maçı ile çıkış yapacağız. Tüm takım arkadaşlarım hırsla çalışıyor” diyerek taraftarları bu zorlu karşılaşmaya davet etti.

SAKATLIKLAR, SONUÇLARDA ETKİLİ OLDU

Tecrübeli oyuncu şöyle devam etti: “Rıza Çalımbay hocanın takıma gelişi olumlu bir hava estirdi. Şenol hocanın, Burak hocanın kalitelerini tartışmam bile ancak zaman zaman aşı tutmuyor ve kan değişikliği gerekebiliyor. Dediğim gibi sakatlıklar da gerçekten skorlarda etkili.

Önemli olan yenilgilerden ders çıkarmak. Hiçbir takım tüm maçlarını kazanmıyor, yenilgiler de olacak. Biz dersimizi aldık, tüm hırsımızla çalışıyoruz. Daha iyi futbol ve bol gol izleteceğiz. Samsunspor maçıyla çıkışımız sürecek.''

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki