Olympiakos Maçı Öncesi Beşiktaş'ta Caner Erkin Gelişmesi

Caner Erkin'in Beşiktaş - Olympiakos maçında 18 kişilik kadroya alınması bekleniyor.
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2017, Çarşamba

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Olympiakos'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Caner Erkin Olympiakos maçında oynayacak mı?

Tendon sakatlığını atlatan ve takımla idmanlara başlayan Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Caner Erkin'in Olympiakos maçı öncesi 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor.

Şenol Güneş, Olympiakos maçında tribünde yer verdiği Caner Erkin için "Buradaki havayı soluması açısından olumlu oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Ersan Gülüm'ün Çin'e gitmeden önce takım kaptanlarından olduğuna vurgu yapan Güneş, "İyi çalışıyordu, biz de onu kadroya alamasak da buraya getirmeye karar verdik. Caner de daha iyi durumda onu da kadroya aldık. Yarın oynatıp oynatmamaya karar vereceğiz. O da atmosferi görecek" dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Inter'den kiralık olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki oyuncunun Temmuz ayında bonservisinin alınması da gündemde bulunuyor. Caner Erkin bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 9 resmi maçta 1 asist üretme başarısı gösterdi.
 
Ersan Gülüm ve Demba Ba'nın sakatlığında son durum

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Ersan Gülüm ve Demba Ba'nın sakatlığından ise sevindirici haberler geldi. Tedavileri tamamlanan ve idmanlarda yer almaya başlayan ikilinin 45 dakika futbol oynayabilecek duruma geldikleri ifade edildi. İsimlerinin UEFA listesinde olmaması nedeniyle Olympiakos maçında sahaya çıkamayacak olan Demba Ba ve Ersan Adem Gülüm, Şenol Güneş'in uygun görmesi halinde hafta sonu Antalyaspor maç kadrosunda yer alabilecek.

Futbolarena

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki