Orman'dan Casillas İtirafı

Herkesin ‘Yok artık’ dediği haberlere açıklık getiren Fikret Orman, “Casillas bize önerildi. Çok büyük kaleci ancak başarıya doymuş bir isim. Guti, Quaresma örnekleri nedeniyle riske girmedik” dedi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Haziran 2015, Salı

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışlarıyla birlikte geçtiğimiz haftaya damga vuran Iker Casillas’tı... De Gea iddiaları sonrası Real Madrid’le yol ayrımına gelen efsane kaleci için Beşiktaş’ın da devrede olduğu haberleri, Türkiye’de transfer gündemine bomba gibi düşmüştü.

Iker Casillas’ın Beşiktaş’ın gündemine geldiğini belirten Orman, “Casillas menajerler kanalıyla bize teklif edildi. Fiyat konusunda bir araştırma yaptık. Real Madrid’den aldığıyla (6 milyon Euro) kıyaslanmayacak bir rakama imza attırabileceğimiz bilgisi geldi” dedi.

‘KÖTÜ ÖRNEKLER VAR’

Buna karşın Casillas konusuna temkinli yaklaştıklarının altını çizen Orman, “Kariyerinde 3 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan, İspanya Milli Takımı ve Real Madrid’in kalesini yıllardır koruyan bir oyuncunun kalitesi tartışılmaz. Ancak Casillas bir futbolcunun elde edebileceği tüm başarıları yakalamış, doymuş bir isim. Önümüzde Quaresma, Guti gibi örnekler varken bizim için risk teşkil ederdi. Hocamız kamp döneminde kalecilerimize bakacak. Eğer bir transfer talebi olursa, başarıya aç, oynamayı isteyen bir kaleci alabiliriz” ifadelerini kullandı.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki