ROMAİN SAİSS'E FRANSIZ KANCASI!

Beşiktaş'ta takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:16 Haziran 2023, Cuma

AYRILIK KAPIDA;

Yeni sezonda takım kadrosunda önemli değişikliklere gidecek olan Kartal, bazı isimlerle vedalaşacaktı. Bu doğrultuda Siyah Beyazlıların tecrübeli oyuncusunun, Fransız ekibi Marsilya ile el sıkıştığı öğrenildi.

Siyah Beyazlılarda Yeni Sezon İçin Yapılacak Hamleler Büyük Önem Taşıyor

 Yönetim, konuyla ilgili hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Fas basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ile iplerini koparan Romain Saiss, Marsilya ile el sıkıştı. Siyah Beyazlılardan ayrılmayı kafasına koyan tecrübeli stopere birçok takımın ilgisi bulunuyordu. Fransız kulübünün geçtiğimiz günlerde Saiss ile temasa geçtiği yazıldı. İki tarafın transfer için her konuda anlaştığı belirtildi. Ancak Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un takımdan ayrılmasının ardından transferin beklemeye alındığı ifade edildi. Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, transferi ertelediği ve yeni bir teknik direktörle anlaştıktan sonra transfer için onay alacağı aktarıldı.

1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Marsilya'nın, Romain Saiss'e geçen sezon da ilgi gösterdiği ancak yine yaşanan belirsizliklerden dolayı oyuncunun Beşiktaş'a imza attığı. 33 yaşındaki defans bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 5 Milyon Euro olan Faslı futbolcunun, Siyah Beyazlılarla olan sözleşmesi 2024 yılına sona erecek.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki