TALİSCA BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA DERT AÇTI!

Orta sahasını hücuma dönük bir yıldızla güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta yaşanan Anderson Talisca heyecanı çok kısa sürede sona erdi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2023, Perşembe

FIFA'YA BAŞVURU YAPILABİLİR;

Şenol Güneş’in eski oyuncusu Talisca ile ilgili açıklamalarının Brezilyalı futbolcuyla 2026’ya kadar resmi sözleşmesi bulunan Al-Nassr Kulübü tarafından yakından takip edildiği ileri sürüldü. Suudi Arabistan ekibinin, Beşiktaş ve Güneş hakkında FIFA’ya “transfer için ayartma” başvurusunda bulunabileceği savunuldu. Başvuru halinde FIFA’nın Siyah- Beyazlılardan savunma isteyebileceği aktarıldı.

YENİDEN BAKHTİYOR ZAYNUTDİNOV

Kartal’da gözler yeniden Bakhtiyor Zaynutdinov’a çevrildi. Yönetim, CSKA Moskova’da forma giyen 25 yaşındaki Kazak orta saha oyuncusu için Rus kulübüyle yapılan görüşmelere hız verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş önceki gün yaptığı açıklamada Türkiye’ye gelmesi halinde mavi kartla oynayabilecek Zaynutdinov’un birçok pozisyonda görev yapabilen değerli bir futbolcu olduğunu söylemişti. Kurt hocanın başarılı futbolcuyu kadrosunda görmek istediği ve bu konuda bekleyiş içinde olduğu ifade edildi. Güneş’in bu beklentisine karşılık vermek isteyen Siyah-Beyazlı yönetimin, CSKA Moskova’ya 3-4 Milyon Euro düzeyinde bir teklif yaptığı ileri sürüldü. Rus ekibinin 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Zaynutdinov’u bırakmak istemediği ancak kulüplerin ortak bir noktada buluşabilecekleri kaydedildi.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki