Tosun Paşa Fener'in Golcülerini 2 Maçta Solladı!

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Süper Lig'de çıktığı iki maçta attığı üç golle, Fenerbahçe'nin golcüleri Mbwana Samatta ve Papiss Cisse'yi dakika başına gol istatistiğinde geride bıraktı. ..
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2021, Cuma

2 MAÇ 3 GOL

Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın devre arası transferinde kiralık olarak kadrosuna kattığı Cenk Tosun, sadece 2 maçta 3 gol atarak, klasını konuştururken, alınan 6 puanda doğrudan da pay sahibi oldu. Cenk Tosun, bu performansıyla, Fenerbahçe'nin beklentilerden uzak kalan iki golcüsü Mbwana Samatta ve Papiss Cisse'yi de geride bırakmayı başardı.

39 Dakikada Bir Sevindi

Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında toplam 118 dakika forma giyen Cenk Tosun, 3 gol attı. Böylece milli futbolcu 39 dakikada bir gol kaydetmiş oldu. Buna karşı hem maç hem de süre anlamında Tosun'dan daha fazla veriye sahip olan Samatta ve Cisse'nin dakika başı perfomansı çok düşük kaldı. Özellikle de Samatta.

Cisse Ve Samatta'yı Geçti

29 yaşındaki Tanzanyalı golcü 24 maçta sadece 5 gol sevinci yaşadı. Süper Lig'de toplam 1271 dakika süre alan Samatta, 254 dakikada bir fileleri havalandırmış oldu. Aytemiz Alanyaspor'dan alınan 36 yaşındaki Senagalli Papiss Cisse ise 21 maçta 4 gol attı. Toplam 643 dakika sahada kalan Cisse de 161 dakikada bir gol sevinci yaşamış oldu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki