TÜRKİYE'NİN GURURU!

Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler klasik yay final mücadelesinde rakibini yenerek dünya şampiyonu olan Mete Gazoz'un başarısı tüm Türkiye’yi gururlandırdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ağustos 2023, Pazartesi

ŞAMPİYON METE;

Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda rakibini yenerek Dünya Şampiyonu olan Mete Gazoz’un başarısı tüm Türkiye’yi gururlandırdı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve onlarca siyasiden tebrik mesajları geldi. Futbol kulüpleri de resmi sosyal medya hesaplarından destek paylaşımları yaptı. Mete Gazoz için Twitter’da paylaşılan binlerce yorumun ardından bu büyük başarı aynı zamanda Trend Topic listesine girdi.

İşte Mete Gazoz’un Şampiyonluğu İçin Verilen Mesajlar:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan:

"Gözlerinden öpüyorum. Bu zaferden sonra olimpiyatlarda da aynı neticeyi alacağına inanıyorum. Gerek şahsım gerek millet olarak bu başarının devamını diliyoruz. Türkiye'ye dönünce inşallah görüşmek üzere." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Mete Gazoz, "Altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldum. İnşallah seneye de olimpiyatlarda bir altın madalya daha alacağız."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu:

"Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan, bizlere büyük bir gurur yaşatan milli okçumuz Mete Gazoz'u yürekten kutluyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:

"Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda, erkekler klasik yay final mücadelesinde altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan Mete Gazoz'u yürekten kutluyorum. Olimpiyat şampiyonluğunun ardından dünya şampiyonu da olarak bizleri gururlandıran Mete Gazoz'un başarılarının devamını diliyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşı'mızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum."

Galatasaray:

Almanya’da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Mete Gazoz’u tebrik ederiz.

Fenerbahçe:

Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olan Mete Gazoz’u tebrik ederiz!

Beşiktaş:

Mete Gazoz Dünya Şampiyonu Oldu. Okçuluk Dünya Kupası’nda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olan Mete Gazoz’u tebrik ederiz. Seninle gurur duyuyoruz!

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki