Beşiktaş'a 1.92'lik Dev 10 Numara!

Son haftalarda gösterdiği çıkışla Süper Lig'in zirvesine yerleşen Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2021, Perşembe

Hücum Hattında Ljajic'ten Fayda Alamayan Kartal Yeni Bir 10 Numara Arayışında

Süper Lig'de 5 Ocak tarihi itibarıyla başlayan ara transfer dönemi sonrası kulüpler transferde vitesi yükseltmiş durumda. Özellikle ligin 4 büyük kulübü temaslarını sıklaştırırken, bu kulüplerden Beşiktaş için birçok isim yazılıp çizilmeye devam ediyor.

Son dönemde aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesine yerleşen Siyah-Beyazlılar, son oynanan Rizespor mücadelesinden 6-0 gibi net bir skorla ayrılarak taraftarlarını sevindirdi.

Mandzukic gibi yıldız oyuncuların ismi Beşiktaş ile anılırken, flaş bir golcü de gündemde. Kısa süre önce Belçika'da forma giyen Holzhauser'in peşinde koşan Siyah-Beyazlılar kulübün Suudi patronu tarafından maaşının artırılması yüzünden transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

ORTA SAHA & FORVET

Bu gelişmenin ardından Kara Kartalın Bosna Hersek'in Sarajevo takımında forma giyen Amar Rahmanovic'e teklif yapacağı ileri sürüldü. 10 numara pozisyonunda oynayan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 1.92 boyundaki yıldız, forvette de oynayabiliyor.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki