Beşiktaş'ı Bekleyen Zor Fikstür! İşte O Maçlar...

Kadrosunu Vida, Vagner Love ve Cyle Larin gibi önemli yıldızlarla güçlendiren Beşiktaş'ı zorlu bir fikstür bekliyor!
Haberin yayılanma tarihi:03 Şubat 2018, Cumartesi

Beşiktaş, Avrupa'nın en zorlu takımlarından Bayern Münih'le eşleşirken Siyah Beyazlılar'ı bekleyen ikinci bir zorluk ortaya çıktı.

Ligde son olarak Kayserispor deplasmanında 2 puan bırakan Kara Kartal'ı Bayern karşısında oynayacağı maçlarla aynı dönemde çok zor bir fikstür bekliyor.

16 şubatta kış mevsiminin en zor şartlarının yaşanacağı Konya deplasmanına konuk olacak Beşiktaş, 20 şubatta ise bu kez Bayern deplasmanına yani Allianz Arena'ya gidecek.

Şenol Güneş ve öğrencilerinin zorlu yolculukları bu maçlarla da bitmiyor. 

20 şubattaki Bayern Münih deplasmanının ardından Siyah Beyazlılar, şampiyonluk yarışında olduğu Fenerbahçe'yi Vodafone Arena'da ağırlayacak. Bu maçın tarihi ise 25 şubat.

Beşiktaş'ın Süper Lig dışında Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe ile karşılaşma ihtimali yüksek

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Beşiktaş Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti ve avantajı kaptı.

Fenerbahçe ise Giresunspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Sarı-Lacivertli takım bir sonraki maçı kendi sahasında oynayacak. Turu geçerlerse yarı finalde Beşiktaş ile karşılaşacak. Ve Beşiktaş bu süreçte 2 zorlu Fenerbahçe maçı daha oynayacak.

Fenerbahçe maçından sonra ise Beşiktaş, çok zorlu bir deplasmana daha konuk olacak. Siyah Beyazlılar, 4 Mart'ta Trabzonspor'la teknik direktörlerinin adının verildiği Şenol Güneş Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

11 marttaki rakip ise şu sıralar ligin son sıralarından kurtulma savaşı veren Gençlerbirliği. Bu maç ise Vodafone Park'ta oynanacak.

Zorlu fikstür bir türlü bitmezken, 14 martta ise Bayern Münih Vodafone Park'a gelecek.

18 martta ise bir zorlu deplasman daha oynayacak Siyah Beyazlılar... Bu kez rakip Süper Lig'in güçlü ve şampiyonluk adayı takımlarından Başakşehir olacak.

Sonuç olarak Beşiktaş, yaklaşık 1 ayda Bayern Münih'ten Fenerbahçe'ye Trabzonspor'dan Başakşehir'e kadar birçok zorlu 90 dakika oynayacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki