Beşiktaş'tan Talisca Açıklaması!

Beşiktaş yöneticisi "Talisca ile herhangi bir girişimimiz yok...''
Haberin yayılanma tarihi:23 Aralık 2020, Çarşamba

A Spor'a konuşan Erdoğan, "Talisca'yı herkes ister. Talisca çok değerli oyuncu bize çok katkıda bulundu. Ancak herhangi bir girişimimiz yok" dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan, Brezilyalı yıldız Anderson Talisca ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), koronavirüs vakaları nedeniyle sahaya yeterli sayıda oyuncu çıkaramayan takımların hükmen mağlup sayılmasına ilişkin kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

Hükmen Yenilgi Hakkında...

TFF'nin hükmen yenilgi kararı ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Hükmen mağlubiyet kararının çok sıkıntılı olduğunu düşünüyoruz. Testlerin nasıl ve nerede yapıldığı düşündürüyor. Bizim talebimiz şu oldu: Futbol sahada oynanıyor, sahaya çıkmadan yenilgi adil değil. Covid-19 testlerinde merkezi bir laboratuvar kesinlikle olmalı. Önceden test yerini ve saatini biz federasyona bildirmeliyiz. Ancak bu şekilde herkes gönül rahatlığıyla sahaya çıkabilir. Hafta içi de maçlar oluyor. Diyelim ki Allah göstermesin bir futbol takımı 9 futbolcuya kadar indi, çıkartamadı. Virüs maalesef hızlı yayılıyor. 1 maçla hükmen mağlup olmayacak demek bu" ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki