MİLLİ MAÇLAR BEŞİKTAŞ'I VURDU!

Milli maç haftasından önce Gökhan Töre haricinde tam kadro olan Beşiktaş'a üst üste üç kötü haber geldi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2021, Perşembe

Milli maçlar sırasında Rachid Ghezzal ve Ajdin Hasic sakatlanırken, Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz koronavirüse yakalandı.

Süper Lig lideri Beşiktaş'a milli maçlar iyi gelmedi. Son olarak Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalarak milli maçlar arasına giren Siyah Beyazlılarda Gökhan Töre dışında bir sakatlık veya sağlık sorunu yoktu.

1 Gol 1 Asistle Oynarken Sakatlandı

Ancak 2022 Dünya Kupası grup elemelerinden Beşiktaş'a iyi haberler gelmedi. İlk olumsuz haber Süper Lig'in asist kralı konumunda bulunan Rashid Ghezzal'den geldi. Başarılı oyuncu, Cezayir'in Zambia ile deplasmanda oynadığı ve 3-3 biten maçın 2. devresine çıkamadı. 1 gol ve 1 asist yapan Ghezzal, sakatlanıp oyundan çıktı ve Botswana maçının kadrosunda da yer almadı. Menajerinin yaptığı ilk açıklamaya göre Ghezzal'ın ciddi bir sıkıntısının olmadığı bildirildi. Ama kesin durumu Türkiye'ye geldiğinde netleşecek.

İlk Haberlere Göre Sezonu Kapattı

Siyah Beyazlıların genç yeteneği Ajdin Hasic ise muhtemelen sezonu kapattı. Bosna Hersek U21 Takımı ile Karadağ maçına çıkan 19 yaşındaki futbolcu sakatlanıp oyundan sedye ile çıktı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada oyuncunun çapraz bağ ve menisküs yaralanması yaşadığı belirtildi. Bu da yaklaşık 6 ya sahalardan uzak kalacağı anlamına geliyor. Dolayısıyla oyuncu sezonu kapattı.

Cenk Tosun Tam İyileşmişken...

Beşiktaş'a iki kötü haber de A Milli Takım'dan geldi. Everton'dan devre arası transferinde kiralık olarak gelen Cenk Tosun ile Dorukhan Toköz, koronavirüse yakalandı. Tosun sakatlığını yeni atlatıp milli takıma gitmişti. Ancak üzerine virüs engeli çıktı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve Beşiktaş yönetiminin teklifine bir cevap vermeyen Dorukhan Toköz de ay yıldızlı formayı giyemeden geri döndü. Bu arada A Milli Takımı'nın Dünya Kupası elemelerinde oynadığı üç maçta da Beşiktaşlı oyuncular şans bulamadı.

Paşa'ya 4 Eksikle Gidecek

Siyah Beyazlılar Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçına bugün itibarıyla en az 3, Ghezzal da sıkıntı sürüyorsa, 4 eksikle çıkacak. 64 puanı bulunan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önünde lider durumda bulunuyor.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki