Adem Ljajic Rusya'ya!

Milli ara sonrası galibiyet serisi yakalayarak çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta son dakika gelişmeleri yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ekim 2020, Salı

Süper Lig'e Trabzonspor galibiyetiyle başlamasının ardından çıktığı 3 maçta puan kaybı yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de Rio Ave'ye elenen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2019/2020 sezonunun sona ermesinin ardından başta Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Burak Yılmaz olmak üzere birçok tecrübeli oyuncusuyla yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda gösterdiği performansla taraftarını memnun edememişti. Yaz transfer döneminde Bernard Mensah, Valentine Rosier, Atakan Üner, Fabrice N'Sakala, Vincent Aboubakar, Josef de Souza, Gökhan Töre, Francisco Montero, Welinton ve Rachid Ghezzal takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Kara Kartal, kiralık oyuncular da dahil tam 25 isimle yollarını ayırmıştı.

YILDIZ İSİMLE YOLLAR HER AN AYRILABİLİR

Beşiktaş'ın ara transfer dönemine kadar eldeki mevcut kadroyla devam etmesi beklenirken, Siyah-Beyazlı takıma sürpriz bir teklif geldi. Kara Kartal, transfer döneminin henüz sona ermediği Rusya'dan teknik direktör Sergen Yalçın'ın kadroda düşünmediği Adem Ljajic için teklif aldı.

KHIMKI'DEN LJAJIC'E KANCA 

Rus ekibi Khimki, Siyah-Beyazlı takımda forma şansı bulmakta zorlanan Sırp yıldız için kiralama teklifi yaptı. Khimki adına görüşen menajerler, Rus ekibinin bu transfer için 2 Milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığını bilgisini verdi. Beşiktaş'ın isterse bu rakamı kiralama bedeli olarak alıp Ljajic'in maaşını ödeyebileceğini ya da söz konusu rakamın kendileri tarafından ödenip, geri kalan maaşının da Beşiktaş tarafından karşılanabileceği bilgisini verdi.

Yönetimin, takmda kalırsa 3.5 Milyon Euro'luk ödeme yapılacak olan Ljajic için en azından 2 Milyon Euro'luk zarardan kurtulmak için transfere sıcak baktığı öğrenildi. Adem Ljajic'in Rusya'da yaz transfer döneminin son günü olan 17 Ekim'e kadar transferinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 5 maçta 185 dakika süre alan Sırp futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi.

Milliyet 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki