Adım Adım Kartal’a!.

Şenol Güneş’in ısrarla alınmasını istediği Serdar Aziz, Bursa’nın Sane’yi kadrosuna katmasıyla Beşiktaş’a bir adım daha yaklaştı
Haberin yayılanma tarihi:21 Haziran 2016, Salı

Yeni sezon öncesinde özellikle savunmasını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, Bursaspor'dan iyi haber geldi... Teknik direktör Şenol Güneş'ın ısrarla alınmasını istediği stoper Serdar Aziz, adım adım siyah-beyazlı takıma doğru geliyor.. Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın "6 milyon euro" bonservis bedeli istediği Serdar için Beşiktaş yönetimi en son 4.5 milyon euro'ya kadar çıkmış; ancak yeşil-beyazlı ekibin başkanı, istediği rakamda indirim yapmaya yanaşmamıştı.

Sıcak bakıyorlar


Dün ise ilginç bir gelişme yaşandı ve Bursaspor, Fransa 2. Lig takımlarından Stade Brest'in stoperi Vieux Sane'yi renklerine bağladığını duyurdu. Bu gelişme üzerine Serdar Aziz'in satılması için yapılan teklifleri değerlendirme kararı alan yeşil-beyazlıların, Beşiktaş'ın yaptığı 4.5 milyon euro + 2 kiralık oyuncu teklifini tekrar düşünme kararı aldı. Bursaspor'un, bu hafta içerisinde siyah-beyazlılara 'olumlu' yanıt vermesi ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor.


FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki