Atiba'nın Yerini Dolduracak İsim Giannelli Imbula

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Atiba'dan sonra sorun yaşamamak için işi sıkı tutuyor.
Haberin yayılanma tarihi:25 Şubat 2017, Cumartesi

Gündeme gelen son isim ise piyasa değeri oldukça yüksek olan; Giannelli Imbula.

Galatasaray yönetimi Beşiktaş'ı derbide en iyi şekilde ağırlamak arzusunda...

Siyah-Beyazlı yönetim ise TT Arena'ya bir eksikle gidecek. Başkan Fikret Orman, haftasonu Londra'da olacağı için derbide takımla beraber olamayacak. Beşiktaş'ı TT Arena'da Ahmet Nur Çebi temsil edecek. Aynı şekilde maçtan önce iki tarafın yöneticileri arasında yenecek maçta da siyah-beyazlı takımı temsilen Çebi yer alacak.

Orman pazar günü Londra'da Imbula'yı izleyecek

Bu arada Başkan Orman'ın Pazar günü Londra'da, Tottenham ile Stoke City arasında oynanacak Premier Lig maçında tribünde yer alacağı bildirildi. Orman'ın bu maçta iki ekipten bazı oyuncuları takip edeceği özellikle Stoke City'de forma giyen Giannelli Imbula'yı farklı bir gözle izleyeceği bildirildi. Atiba'dan sonra bu mevkide boşluk yaşamak istemeyen Orman'ın bu mevkii için en iyisini aradığı da gelen bilgiler arasında.

Giannelli Imbula kimdir?

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Guingamp altyapısında yetişti. Daha sonra Marsilya ve Porto formaları giydi. 2016 yılında Porto'dan Stoke City'e 24.25 milyon Euro'ya transfer oldu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Giannelli Imbula'nın Stoke City ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.86 boyundaki Giannelli Imbula bu sezon takımıyla 11 Premier Lig maçına çıktı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki