Beşiktaş-Boluspor Muhtemel 11'ler

Beşiktaş Boluspor ile 1-1'in rövanşında BJK Arena'da karşılaşacak...
Haberin yayılanma tarihi:27 Aralık 2016, Salı

Beşiktaş-Bolu maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak. Talisca maçta oynayacak mı? Beşiktaş ve Boluspor'da son durum nedir?

Türkiye Kupası'nda 4. hafta heyecanı yaşanıyor. Süper Lig'de ilk devreyi Gaziantepspor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Boluspor maçıyla Türkiye Kupası'na dönüyor. İlk 3 maçında 7 puan toplayan Beşiktaş deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Boluspor ile Vodafone Arena'da karşılaşacak. Kartal, Bolu'yu yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Talisca yedekler arasında

Sakatlıktan kurtulan, antrenmanlara başlayan Talisca ve Aras Özbiliz Vodafone Arena'da Şehitlere Saygı Yıldızlar Karması maçında yabancılar takımında forma giymişti. Sağ ayağından yaşadığı sakatlık sebebiyle 2,5 aydır takımdan ayrı konumda bulunan Anderson Talisca’nın bu akşamki karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Şenol hocanın bu isimle birlikte Aras Özbiliz’i de kadroya dahil edeceği, Brezilyalı futbolcu gibi Aras’a da ikinci yarıda görev vereceği tahmin ediliyor.

Boluspor, Beşiktaş’a hazır

Boluspor, dün Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.  Boluspor’da Andre Santos, Anco Jansen, Emre Kılınç, Rydell Poepon ile sakatlıkları bulunan Erdi Yokuşlu ve Berat Tosun’un yanı sıra kart cezalısı Mamadou Diarra, İstanbul’a giden kafilede yer almadı.

​Beşiktaş-Boluspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Tolga ,Beck,Rhodolfo,Atınç,Fatih ,Kerim,Necip,Gökhan İnler,Olcay,Enes ,Ömer
Boluspor: Soner, Furkan, Renato, Necati, Özgür, Cumali, Yusuf, Tunahan, Murat, Berat, Ozan

Beşiktaş-Boluspor hangi kanalda saat kaçta?

Vodafone Arena'da yarın saat 20.30'da başlayacak karşılaşma A2TV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımını fanatik.com.tr'den takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki maçı Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği açıklandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki