BEŞİKTAŞ DJENEPO'NUN PEŞİNDE!

Kartal, transferde harekete geçti...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ocak 2023, Pazar

Vincent Aboubakar'ı Resmen Açıklayan Siyah Beyazlılarda Sıra Kanat Hamlesine Geldi;

Transferde büyük oynayan Kartal, İngiltere Premier Lig'de forma terleten Malili kanat oyuncusu için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Aboubakar ile anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar'da gündem sol kanat transferi.

Boupendza için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ta Yeni Hedef Djenepo

Kara Kartal, sonuç alamazsa İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyen Moussa Djenepo için atak yapacak. Yönetiminin 24 yaşındaki Malili sol kanat oyuncusu Djenepo'nun menajeri ile ilk teması kurduğu belirtildi. 2019 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen yıldız futbolcu bu sezon 17 karşılaşmada forma giyerken 1 gol ve 1 asist üretti.

Parlak Kariyer

2017 yılında Belçika ekibi Standart Liege'e 50 Bin Euro'ya geçen başarılı futbolcu 2 yıl sonra ise Southampton'a 15.7 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 29 kez Mali Milli Takım forması giyen genç yıldız bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kariyerinde 145 maçta forma giyen oyuncu, 17 gol ve 12 asist üretti. Kartal'ın Transfer listesinde yer alan Djenepo'nun transfermarkt verilerine göre değeri 10 Milyon Euro.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki