BEŞİKTAŞ EREN'İ RESMEN İSTEDİ!

Kartal, Eren Dinkçi'yi kulübünden istedi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Temmuz 2022, Pazartesi

Beşiktaş'tan Werder Bremen'e Teklif

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş'ın son gözdesi Werder Bremen'in yıldızı Eren Dinkçi oldu. Siyah-Beyazlı yönetim, hazırlık maçında karşılaştıkları Alman ekibinden Eren Dinkçi'ye talip oldu. Maçtan sonra iki takım yöneticileri arasında dostluk görüntüleri yaşandı. Bu anlar sırasında yöneticiler, Werder Bremenli kurmaylara Eren Dinkçi'yi sorarak maddi şartların da oluşması durumunda 20 yaşındaki yıldız adayı Türk oyuncuya Beşiktaş forması giydirmek istediklerini söylediler.

ALMANLAR AÇIK KAPI BIRAKTI

Werder Bremen cephesi hedeflerinin bu sezon Bundesliga'ya dönmek olduğunu ve Eren Dinkçi'ye ihtiyaçları olduğu cevabını verdi. Ancak "doğru rakama tabii ki her oyuncu satılık" diyerek kapıyı açık bıraktılar. Beşiktaş'ın, Eren için ilerleyen günlerde resmi bir teklif hazırlayarak Alman kulübünün kapısını çalması bekleniyor.

EREN DİNKÇİ'NİN PERFORMANSI

20 yaşındaki futbolcu geçen sezon Werder Bremen'de 22 maçta 716 dakika süre aldı ve 2 asist üretti. 700 Bin Euro değer biçilen futbolcu, sağ kanat sol kanat ve santrfor pozisyonlarında oynayabiliyor. 30 Haziran 2025'e kadar kontratı bulunan Eren, 1.88 boyunda.

Star

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki