BEŞİKTAŞ FENER'İN ESKİ YILDIZINI İSTİYOR!

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2021, Perşembe

Siyah-Beyazlılar Fenerbahçe'nin Eski Yıldızını Kadrosuna Katmaya Yakın

Kara Kartal 20 yaşındaki genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için Fransız ekibi Nice'in pusuda beklerken resmi teklif de kulübe ulaştığı öğrenildi. Fransa Ligi'ni bu sezon 8. sırada bitiren Nice, Ersin için daha önce de nabız yokladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, ilk temasta 12 Milyon Euro'nun altına düşmeme kararı almıştı. Bu teklife rağmen Nice yeniden devreye girerken bonusları da içeren 7 Milyon Euro'luk bir öneri ile yeniden masaya geldi. Fransız kulübü, bir sonraki satıştan pay da içeren teklifine Beşiktaş'ın yanıtı bekleniyor.

KALEDE İLK ADAY MERT GÜNOK

Siyah-Beyazlılar, Ersin Destanoğlu transferinden en az 10 milyon Euro gelir beklerken bir yandan da natifler üstünde çalışıyor. Çek file bekçileri Tomas Vaclik ve Jiri Pavlenka için temas kurulurken bir yandan da Mert Günok'un durumu yakından takip ediliyor. Beşiktaş yönetimi, Başakşehir'in Volkan Babacan ile sözleşme uzatması sonrası 32 yaşındaki milli kalecinin akıbetini merak ediyor. Mert'in tecrübesinin dışında yerli olması ve yabancı kontenjanında da sorun yaşatmayacak olmasıyla transferine olumlu bakılıyor.

SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞME BUGÜN

Bu arada Beşiktaş'ın sezonun bitimi ile birlikte Sergen Yalçın'ın da sona eren kontratı gündemin ana maddesi olmuştu. Şampiyonluk apoletini takan Yalçın, "Bir süre futbol konuşmak istemiyorum, dinlenmem gerekli" derken artık taraflar buluşmaya hazır.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki