Beşiktaş ve Göztepe'de Önemli Eksikler!

Alanyaspor'u yenerek dört maçlık galibiyet hasretine son veren Beşiktaş, zorlu Göztepe deplasmanına konuk oluyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Kasım 2017, Pazar

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Göztepe'ye konuk olacak. 5 Kasım Pazar günü 19:30'da başlayacak müsabaka beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Ligde 4 haftalık puan kaybını 10. haftada Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yenerek sonlandıran siyah-beyazlı takım, 14 yılı aşkın süre sonra karşılaşacağı Göztepe'yi de mağlup ederek, zirve takibini sürdürmeyi amaçlıyor.

Caner Erkin'in cezası sürüyor

Beşiktaş'ta cezası süren Caner Erkin, Aytemiz Alanyaspor maçında olduğu gibi bu maçta da forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncuya, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası verilmişti.

İki oyuncu ceza sınırında

Siyah-Beyazlı takımda Göztepe karşılaşması öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sezon başından bu yana üçer sarı kart gören Dusko Tosic ve Gary Medel, bu maçta aynı durumla karşılaşırsa 12. haftadaki Teleset Mobilya Akhisarspor maçında cezalı duruma düşecek. Beşiktaş'ta Monaco maçında sakatlanan Atiba Hutchinson, Dusko Tosic, Tolgay Arslan ve Gökhan Gönül de İzmir'e götürüldüler. Bu oyuncuların sahada yer alıp, yer almayacağına Şenol Güneş maç saatinde karar verecek.

Göztepe'de önemli eksik

Ligde 11. haftaya 17 puan ve averajla 5. sırada giren Göztepe, 8. haftada Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettikten sonra Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu.

Göztepe'de geçen haftaki Kasımpaşa maçının ardından gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve attığı 11 golle Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'le ligin en golcü ismi olan Adis Jahovic, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Hakan Çinemre'nin sakatlığının devam ettiği sarı-kırmızılı ekipte Milos Kosanovic ve Mathieu Peybernes'in durumları yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Göztepe'de Halil Akbunar ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 

Eski takımlarına rakip olacaklar

Daha önce Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, bu kez deneyimli teknik adama rakip olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda yer alan kaleci Günay Güvenç, Ömer Şişmanoğlu, Tanju Kayhan ve genç futbolcu Muhammed Enes Durmuş da daha önce Beşiktaş'ta forma giymişti.

Muhtemel 11'ler

Göztepe: Beto, Sabri, Kadu, Schwechlen, Traore, Scarione, Castro, Tayfur, Ghilas

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Medel, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Cenk

Goal

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki