BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TALİSCA'YA TUTUNUYOR!

Beşiktaş, Brezilyalı orta saha için Al-Nassr'a 12 Milyon Euro'luk ilk teklifini yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ağustos 2023, Pazartesi

Transferin Maddi Yükünü Sponsor Desteği İle Çözmeyi Planlayan Yönetim Tüm İmkanları Zorlayacak;

Ahmet Nur Çebi, Anderson Talisca'ya yeniden Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için girişimlere başladı. Yönetim, Al Nassr'a 12 Milyon Euro'luk ilk teklifini yaptı. Beşiktaş cephesi, Suudi Arabistan ekibi ile anlaşılması halinde, yılda 10 milyon euro kazanan 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile pazarlığa başlayacak.

'COME TO BEŞİKTAŞ' MESAJI

Yönetim, Anderson Talisca için görüşmelere başlandığını doğrularken, bu transferin zor olduğunu ancak gerçekleştirebilmek adına gerekenin yapılacağı belirtildi. Yönetim, bu transferi sponsor desteği ile çözmeyi hedefliyor. Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar, Anderson Talisca için, "Come to Beşiktaş" ateşi yakarak, Brezilyalı yıldız futbolcunun sosyal medya hesabına binlerce yorum yaptılar.

80 MAÇTA 37 GOL VE 14 ASİST

Talisca, nisan ayında Suudi Arabistan ekibine 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Beşiktaş'ta 2016-2018 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, Siyah-Beyazlı forma altında 80 maçta 37 gol, 14 asistlik performans sergiledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada başarılı orta saha oyuncusu ile bir görüşme yaptığını açıklamıştı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki