BEŞİKTAŞ'A İSPANYOL KULE!

Ersin Destanoğlu'nu Avrupa'ya satmayı planlayan Beşiktaş'ta kaleci arayışları başladı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Mayıs 2021, Perşembe

Siyah-Beyazlılar, birçok ismi transfer listesine alırken, İspanyol basınından Beşiktaş için flaş bir iddia geldi.

Sezonu çifte kupa ile kapatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Devler Ligi'nde mücadele edecek natifli bir kadro kurmak için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kaleci arayışlarına devam ediyor. Beşiktaş'ın transferde kaleci takviyesi yapacağına dair iddialar güçlenirken, İspanyol basını sürpriz bir ismi Siyah-Beyazlılara yazdı.

Avrupanın En Az Gol Yiyen Kalecisi

İspanya basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre Kartal'ın, 34 yaşındaki tecrübeli eldiven Antonio Adan için Sporting Lizbon'a yaklaşık 1 Milyon Euro yıllık ücret teklif ettiği ancak Portekiz ekibinin oyuncuyu bırakmak istemediği ifade edildi. Bu sezon Avrupa'nın en az gol yiyen kalecilerinden biri olan Antonio Adan için Beşiktaş'ın bir teklif daha yapabileceği vurgulandı.

Kulübüyle 1 senelik daha sözleşmesi bulunan İspanyol kalecinin güncel piyasa değeri 3 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

İspanyol kaleci Antonio Adan profesyonel kulüp kariyeri boyuncu 313 resmi maçta forma giydi. 34 yaşındaki file bekçisi, bugüne kadar en çok Real Betis'te (165 maç) görev yaparken, Real Madrid Castilla'da 84, Sporting Lizbon'da 37, Real Madrid'de 18, Atletico Madrid'de 7, Cagliari'de de 2 maçta oynadı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki