BEŞİKTAŞ'IN YENİ HEDEFİ JİNDRİCH TRPİSOVSKY!

Beşiktaş, Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan Slavia Prag'ı çalıştıran Jindrich Trpisovsky'yi teknik direktör listesinin en tepesine yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Aralık 2021, Çarşamba

ÖNDER HOCANIN 2 KADER MAÇI!

Slavia Prag'la harikalar yaratan Jindrich Trpisovsky'nin transferini Beşiktaşlılar kadar Fenerbahçeliler de merakla bekliyor. Öte yandan yerli ve yabancı birçok teknik direktörle görüşen Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin akıbeti Altay ve Antalyaspor maçlarının sonucuna göre belli olacak. Yerli ve yabancı birçok teknik direktörle görüşen Beşiktaş, en güçlü aday olarak Jindrich Trpisovsky'yi belirledi. Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan Slavia Prag ile harikalar yaratan Jindrich Trpisovsky'nin transferini Siyah-Beyazlılar kadar Sarı-Lacivertliler de takip ediyor.

ÖNDER KARAVELİ'NİN AKIBETİ 2 MAÇLA BELLİ OLACAK

Beşiktaş yönetimi Önder Karaveli'yle ilgili kararını Altay ve Antalyaspor maçlarının ardından verecek ancak Siyah-Beyazlı idareciler her ihtimale karşı belirlediği adaylarla görüşmelerini sürdürüyor. Yeni bir teknik adam gelmesi durumunda Önder Karaveli yardımcı antrenör olacak. Altyapı ve U19'un sorumluluğu da kendisine verilecek.

BEŞİKTAŞ'IN EN GÜÇLÜ ADAYI JİNDRİCH TRPİSOVSKY

Daha önce Pinheiro'nun kıyısından dönen Beşiktaş'ta çok sayıda isim gündeme gelirken bunlardan biri de Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Slavia Prag'ın Çekyalı teknik adamı Jindrich Trpisovsky oldu.

JİNDRİCH TRPİSOVSKY SLAVIA PRAG İLE HARİKALAR YARATIYOR

2017-18 sezonu devre arasından bu yana Çekya ekibini çalıştıran 45 yaşındaki teknik adam, en güçlü aday konumunda. Kulübüyle 2023'e kadar kontratı bulunan Trpisovsky, Slavia Prag'ı 3 sezondur şampiyonluğa ulaştırıyor. Başarılı çalıştırıcıyla ilgili Beşiktaş'ın önündeki tek engel, 2023'e kadar olan kontratı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki