Beşiktaş'ta Çağlar Söyüncü Krizi

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği 20 yaşındaki Altınordulu stoper Çağlar Söyüncü de kriz çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2016, Cumartesi

Yönetimin aylardır uğraş verdiği ve İzmir ekibinden söz bile aldığı Çağlar'ı kulübü Avrupa'ya satma kararı aldı.

Bunda ise Beşiktaş'ın tutumu etken oldu. İddiaya göre Beşiktaşlı yöneticiler geçtiğimiz yaz döneminden sonra Çağlar Söyüncü'nün ailesine sıkı markaj yaptı. Aile kanadından söz alıp işi bitirdi. Bunu duyan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Bizden habersiz iş yapıyorlar" diyerek ilişkileri sıcak olan Beşiktaşlı yöneticilere bozuldu.

PORTEKİZ'DEN İNGİLTERE'YE

F.Bahçe ve G.Saray'ın da gündeminde olan başarılı stoper için Beşiktaş işi sağlama almak isterken Altınordu Başkanı, "Bu saatten sonra vermem" diyerek Siyah-Beyazlılara rest çekti. 2.5 milyon euro gibi bir rakama Milli takıma çağrılan genç yıldızı satmayı planlayan Altınordu, Avrupa pazarına yöneldi. Şu an maskotu Beşiktaş gibi Kartal olan Benfica'nın 1 milyon euroluk resmi teklifi masada. Altınordu'nun hesabı ise beklentilerin altındaki bu rakamın yanısıra Çağlar'ın satışından yüzde 25 pay almayı planlıyor. Kulüp, Benfica'nın Çağlar'ı İngiltere'ye çok iyi paraya satacağına inanıyor.

1 kez A Milli

PTT 1. Lig'den A milli takım kadrosuna çağrılan tek isim olan Altınordulu Çağlar Söyüncü, 2-1 kazandığımız İsveç maçında 90. dakikada oyuna alınmış ve ay-yıldızlı forma ile tanışmıştı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki