Beşiktaş'ta İlk Hedef Jeroen Zoet!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlandı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Mart 2020, Çarşamba

Dünyayı kasıp kavuran Coronavirüs salgınını fırsata çevirmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, Avrupa ülkelerinden ayrılmak isteyen futbolcuları transer etmek istiyor.

Başta İtalya olmak üzere hastalığın yoğun olarak yaşandığı liglerden ayrılmak isteyen yabancı futbolcuları takip eden Beşiktaş kurmayları, iyi futbolcuları ucuza kapatmanın planlarını yapıyor.

Ligde Galatasaray ile berabere kalarak zaten az olan şampiyonluk şansını iyice azaltan Beşiktaş'ta yönetim, yeni sezon için kolları sıvadı.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile sıkı bir çalışma içinde olan yönetimin, gelecek sezon takımın eksik bölgelerini güçlendirmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi. Beşiktaş'ta gündemde önceliği ise kaleci transferi oluşturuyor. Loris Karius'un Liverpool'a dönmesine kesin gözüyle bakılırken, PSV kalecisi Jeroen Zoet konusunda çalışmalar sürüyor. Haziran'da sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki oyuncuyla yapılan görüşmelerde de anlaşma sağlandı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği transfer için küçük pürüzlerin kaldığı belirtiliyor.

Serbest kalacak oyuncuları da bir yandan gözleyen Beşiktaş'ta yönetimin gündeminde takımdan ayrılacak oyuncular da var.

Dorukhan ve Larin'e Kanca

Beşiktaş cephesinden gelen diğer haberlere göre ise başkan Ahmet Nur Çebi, gönderilecek iki oyuncu üzerinde duruyor. Her ne kadar takımdan ayrılacak başka futbolcular da olması beklenirken Dorukhan Toköz ve Cyle Larin'den Beşiktaş'ın ciddi bir bonservis beklentisi var. Zulte Waregem'de oynayan Larin için Leeds United bastırmaya devam ederken, Dorukhan için de Serie A'dan Udinese ve İngiltere'den Watford'un talip olduğu öğrenildi. Ancak yaşanan salgın sebebiyle şu anda transferde ne giden ne de gelen oyuncu tarafında pek bir mesafe alması beklenmeyen yönetimin, yaşanan krizin sonlanmasını beklediği de ifade edildi.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki