Beşiktaş'ta Testi Pozitif Çıkanların İkisi Futbolcu!

Beşiktaş'ta koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkan 8 kişiden ikisinin futbolcu olduğu öğrenilirken, Siyah Beyazlılarda pozitif vakaya rastlanan futbolcu sayısı 3'e yükseldi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2020, Cuma

Beşiktaş Kulübü, 13 Mayıs Çarşamba günü yapılan koronavirüs testinin sonuçlarını açıkladı ve 8 pozitif vakaya rastlandığını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, "13 Mayıs Çarşamba günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza ikinci kez Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, sekiz kişide pozitif Covid-19 test sonucu tespit edilmiştir. Testi pozitif sonuçlanan kişilerin takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlanmıştır." ifadesini kullanmıştı. Beşiktaş'ta testi pozitif çıkan 8 isimden ikisi futbolcu. Futbolculardan birinin Türk, birinin de yabancı oyuncu olduğu öğrenildi. Teste tabii tutulan yerliler e-devlet uygulamasına girip e-nabız bölümünde sonuçlarını görürken, yabancı futbolculara ise test sonuçları kulüp sağlık ekibi tarafından bildirildi.

Futbolcu Sayısı 3'e Yükseldi

Kara Kartal'da 5 gün önce de yine bir futbolcu ve bir personelde koronavirüs testi pozitif olarak tespit edilmişti. Böylece son 10 günde Beşiktaş'ta koronavirüs testi pozitif çıkanların sayısı 10'u bulurken, koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı ise 3'e yükselmiş oldu.

8 Kişi Karantinada İdmanlar Askıda

Öte yandan koronavirüs testi pozitif çıkanlar derhal hastaneye koşarken, burada yapılan tetkiklerden sonra söz konusu kişilere durumlarına göre tedavi protokolü uygulandı. Söz konusu 8 kişi derhal karantinaya alınırken, Siyah Beyazlı teknik heyet de tüm idmanları askıya aldı.

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki