BEŞİKTAŞ'TAN LUİZ'E 2 MİLYON EURO!

David Luiz bombası! İşte yapılan teklif...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ağustos 2021, Perşembe

Spor Toto Süper Lig Ve Ziraat Türkiye Kupası'nın Son Şampiyonu Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Son olarak Alex Teixeira ve Rachid Ghezzal'ı kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar David Luiz için devreye girdi. Benfica'nın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Spartak Moskova'yı 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Jorge Jesus, eski öğrencisi David Luiz'in yeniden Portekiz ekibine transfer olup olmayacağına yönelik soruları yanıtladı. Jesus, David Luiz'in Benfica'ya transferinin mümkün görünmediğini söyleyerek oyuncunun yüksek ihtimalle Türkiye'ye geleceğini belirtti.

ANLAŞMA 1+1 YILLIK

Jesus açıklamasında, "David Luiz, Benfica'ya dönmeyecek. Henüz buraya dönmesi için doğru zaman değil. Artık Benfica'da oynayabileceğini düşünmüyorum. Ben de taraftarımız da onu çok seviyor. Eğer son durumunda değişiklik olmadıysa, Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki Brezilyalı stoper David Luiz'in adı bir süre önce Adana Demirspor'la da anılmıştı. Beşiktaş yönetimi bonservisi elinde olan sambacıya 1+1 senelik bir anlaşma teklif ederken, yıllık da 2 Milyon Euro önerdi. Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 540 resmi maça çıkan David Luiz, bu periyotta 36 gol atarken, 26 da asist yaptı ve toplamda 62 gole direkt olarak katkı sağladı. Brezilya Milli takımında da 56 maçta şans bulan Luiz, 3 kez de rakip fileleri havalandırdı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki