Domagoj Vida'ya Yeni Teklif!

Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek olan Beşiktaş, ekonomik koşulların elverdiği ölçüde iyi bir kadro kurmak için çalışıyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Temmuz 2021, Cuma

Yıllık Net 1.5 Milyondan Yeni Sözleşme

Siyah Beyazlı yönetimin geçen sezonki çifte kupa zaferinde büyük emeği olan Domagoj Vida'ya yeni bir teklif sundu. Yönetim Hırvat milli futbolcuyla yola devam etmek istediğini bildirdi. Ancak bunun için mevcut sözleşmede revizyon istedi. Yıllık 3 Milyon 700 Bin Euro ile takımın en çok kazanan futbolcusu olan tecrübeli stopere yönetim şu teklifle gitti: "Seninle 3 yıllık yeni sözleşme yapalım. Ancak bu yılki sözleşmende indirim yap." Peki yönetim Vida'ya ne kadar maaş önerdi? Yönetim Vida'ya bu yılki de dahil yıllık 1.5 Milyon Euro net maaş önerdi. Artık top Vida'nın sahasında.

Beşiktaş'ın Verdiği Parayı Başkası Veriri Mi?

Hırvat futbolcu bu yılki ücretinde indirime gitmeyi kabul ederse, siyah beyazlı yönetimden 3 yıllık yeni kontrat alacak. Ancak, bu teklifi kabul etmezse, bu yıl da 3.7 Milyon Euro karşılığında oynadıktan sonra ayrılacak. Ancak 32 yaşındaki savunmacının gelecek sezon eline net 1.5 Milyon Euro geçecek şekilde yeni bir kontrat bulma ihtimali de düşük. Yani Domagoj Vida, ölçüp biçecek ve kararını verecek.

Beşiktaş'tan Bir Servet Kazandı

Vida, Beşiktaş'a bonservis bedeli ödenmeden gelmiş olsa da maliyeti bir servet oldu. Hırvat oyuncunun 4.5 yıllık kontrat karşılığında Beşiktaş'ta alacağı tutar 18 Milyon Euro'yu geçecek. Ki bunun içerisinde başarı primleri yer almıyor.

VIDA'NIN MALİYETİ

◆ Menajerlik ücreti: 1 Milyon 640 Bin Euro
◆ İmza parası: 1 Milyon 500 Bin Euro
◆ Vida'nın 4.5 yıllık maaşı: 16 Milyon 650 Bin Euro

133 Maçta Sahaya Çıktı 15 gol Attı

30 Haziran 2022'de Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Vida, Ocak ayında başka takımlarla da görüşme hakkı elde edecek. Ocak 2018'de Dinamo Kiev'den Beşiktaş'a transfer olan Vida, 133 maçta sahaya çıkarken 15 gol atıp 1 de asist yaptı. Vida, attığı kritik gollerle takımın bir çok maçı kazanmasında da etkili oldu. Geçen sezona kötü başlasa da daha sonra toparlanarak, savunmanın belkemiği olmayı başardı.

Ajansspor

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki