Elneny Arsenal'e Geri Dönüyor!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren Mohamed Elneny'nin İngiliz ekibiyle antrenmanlara çıkacağı öne sürüldü.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2020, Perşembe

 İngiliz basını, Mısırlı orta sahanın çalışmalarına bir süre Arsenal'de devam edeceğini ancak yeni sezonda kadroda düşünülmediğini yazdı.

Beşiktaş'ta geçen sezon gösterdiği istikrarlı performansla adından söz ettiren Mısırlı Mohamed Elneny'nin Türk kulüplerinin kendisine ilgisi olmasına rağmen bonservisinin sahibi Arsenal'e geri dönüyor.

Evening Standard'ın haberine göre kendisine ilgi gösteren Türk kulüplerine rağmen önce Arsenal ile idmanlara çıkmaya karar veren Elneny'nin durumunu daha sonra değerlendireceği belirtiliyor.

Arsenal'in Elneny'yi yeni sezonda da kadrosunda düşünmediği ve büyük ihtimalle önümüzdeki sezonda da kiralanacağı söyleniyor. Mohamed Elneny'yi önümüzdeki sezonda da kadrosunda görmek isteyen Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği belirtiliyor. 28 yaşındaki Mısırlı oyuncu geçen sezon Beşiktaş ile çıktığı 36 maçta 1 gol 4 asistle oynamıştı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki