EMİRHAN'IN YERİNE LEVİN ÖZTUNALI!

Orta sahaya Bundesliga'dan çözüm...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ağustos 2022, Cumartesi

Emirhan'ın sürpriz şekidle Torino'ya gitmesinin ardından orta sahaya hamle yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Bundesliga ekibi Union Berlin'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu ile görüşmelere başladı.

Bu bölgede arayışa geçen Kartal, Kerem Atakan Kesgin'den sonra 26 yaşındaki futbolcuyla da anlaşma zemini arıyor. Geçmişte de Beşiktaş'ın gündemine gelen futbolcunun, bu kez Türkiye'ye dönüşe sıcak baktığı belirtildi. Levin'in kariyerinde Hamburg, B.Leverkusen, Werder Bremen ve Mainz gibi önemli takımlar bulunuyor. 26 yaşındaki oyuncu, Almanya'nın tüm alt yaş kategorilerinde forma giyerken U21, U19, U17'de şampiyonluk yaşayan kadrolarda yer aldı. Levin, merkez orta saha dışında sağ kanatta da iki yönlü görev yapabiliyor. Beşiktaş teknik heyeti, orta sahada görev alan futbolcunun çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle kadroya derinlik kazandıracağına inanıyor.

ALMANYA DIŞINA ÇIKMADI

15 Mart 1996'da Hamburg'da dünyaya gelen Levin Öztunalı, kariyerinde hiç Almanya dışına çıkmadı. Güncel piyasa değeri 1.5 Milyon Euro olarak gösterilen oyuncu 2016- 17'de Leverkusen'den Mainz'a 5 Milyon Euro bonservisle transfer oldu.

LEVİN ÖZTUNALI KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon Mainz'dan Union Berlin'e transfer olan Levin Öztunalı burada, 24 maçta 873 dakika sahada kaldı. Levin bu karşılaşmalarda gol katkısı yapamazken, 1 asist kaydetti. Deneyimli isim Bundesliga'da ise toplamda 186 maça çıktı. Levin bu mücadelelerde 12 gol attı, 25 de asist yaptı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki