Fikret Orman Falcao'ya Göz Kırptı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,Radamel Falcao için yeşil ışık yaktı. Orman sosyal medya hesabından Radamel Falcao'nun fotoğrafını beğenerek taraftarları heycanlandırdı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2016, Cuma

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun sadece bir adım uzağında olan Beşiktaş'ta transfer döneminin yaklaşmasıyla hareketlilik de başladı.
 
Şu ana kadar oynadığı 32 maçta 25 gol atarak Siyah-Beyazlılar'ın lider konumda bulunmasına büyük katkı sağlayan Alman yıldız Mario Gomez'in takımdan ayrılma ihtimali sıcaklığını koruyor. Siyah-Beyazlı yönetime "Lig bittikten sonra şartları konuşalım" mesajını veren Mario Gomez'in takımdan ayrılması durumunda ise Beşiktaş yönetimi planını şimdiden yapmışa benziyor.
 
YÖNETİCİLER TEMASA GEÇMİŞTİ
 
Beşiktaşlı yöneticiler'in, Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Monaco'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao ile temasa geçtikleri iddia ediliyordu. Hatta bugün bu haber Hürriyet'te de yer almıştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kendisine ait instagram hesabından taraftarların paylaşmış olduğu Radamel Falcao fotoğrafını beğenerek, Falcao iddilarını daha da güçlendirdi.

 
Porto'da gösterdiği üstün performansla Atletico Madrid'e 40 milyon Euro bedelle tranfer olan Falcao, Atletico Madrid ile 91 maçta 70 gol ve 9 asist yaparak büyük kulüplerin dikkatini çekti. rusların satın aldığı Monaco, Falcao'yu Atletico'dan 43 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Ancak sakatlık yüzünden fazla şans bulamadı ve önce Manchester United'a sonra da Chelsea'ye kiralandı. Falcao sezonun bitmesiyle Monaco'ya geri dönecek.

 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki