HASAN ARAT BEŞİKTAŞ'IN EFSANE OYUNCUSUNU LİSTESİNE KATTI!

BJK başkan adaylarından Arat, Siyah-Beyazlı kulübün efsane futbolcularından Feyyaz Uçar'ın yönetimde yer alacağını açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Kasım 2023, Pazartesi

RESMEN AÇIKLANDI;

Siyah-Beyazlı kulübün başkanlığı için Serdal Adalı ile yarışacak olan Hasan Arat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yönetimimizde yer alacak çok önemli bir ismi bugün sizlerle paylaşmak istiyorum" diyerek, Feyyaz Uçar'ın yönetimde olacağını duyurdu.

Hasan Arat açıklamasında "Beşiktaşımız için çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

FEYYAZ UÇAR KİMDİR?

Ligde Beşiktaş formasını giydiği 320 maçta rakip kalelere attığı 170 golle "Beşiktaş tarihinin en golcü futbolcusu" ünvanına sahip olan Feyyaz Uçar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu üyesi, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü "futbol ihtisas" mezunu. Evli ve iki çocuk babası olan Uçar, İngilizce, Fransızca ve İtalyanca biliyor.

Futbola Avcılar Kulübü'nde başladıktan kısa bir süre sonra Beşiktaş Genç Takımı'na gelen Feyyaz Uçar, 1982-83 sezonundan itibaren A Takım kadrosuna yükseldi ve siyah-beyazlı formayı giydiği 12 sezonda toplam 421 maçta 211 gol kaydetti.

BJK Divan Kurulu üyesi olan Uçar, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü "futbol ihtisas" mezunu.

Beşiktaş formasıyla 4 Türkiye Ligi, 3 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası, 6 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşayan Uçar, 1989-1990 sezonunu ise gol kralı olarak tamamladı.

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın 100. yılında kazandığı şampiyonlukta Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü olarak görev yaptı.

HASAN ARAT KONGRE TURLARINA DEVAM EDİYOR

Arat, "Beşiktaş markası şu an Türkiye'nin gündeminde. Her gün Beşiktaş konuşuluyor. Seçimler camiaya enerji verir. Gittiğim her yerde de bu enerjiyi görüyorum" dedi.

"1,5 Yılda Finansal Ağırlıklı İşler Yapacağız"

Sözlerine devam eden Arat, "Hayalleriniz olacak. Benim Beşiktaş için hayallerim var. Hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıktım. Kısa vadede ilk 90 günde röntgeni çekip açıklayacağız. Orta vadede 1,5 yılda finansal ağırlıklı işler yapacağız. Uzun vadede 4,5 yılda tüm projeleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

"Bizim Alacağımız Oyuncular Belli"

Hasan Arat, PSG ile yaptığı işbirliği anlaşması ile ilgili de "PSG ile kulübüm adına görüşme yaptım. Nasıl bir çerçeve anlaşması yapacağımızı konuştuk. Ara olduğu anda bizim alacağımız oyuncular belli" ifadelerini kullandı. Arat, stat çatısını da yenileyeceklerini duyurdu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki