KARTAL KONYA'DA ÇIKIŞ ARIYOR!

Lig'in 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek...
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2023, Cumartesi

Karşılaşma Yarın Saat 19.00'da Oynanacak;

Süper Lig'in geride kalan 6 haftasında sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Beşiktaş, Konyaspor'u mağlup ederek moral bulmak istiyor. Oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan Siyah-Beyazlı takım, haftaya 10 puanla 6. sırada girdi.

Ligde çıktığı müsabakaların 2'sini kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 1'inden mağlup ayrılan Konyaspor ise 9 puanla 9. basamakta yer alıyor. Beşiktaş'ta Mert Günok, Gedson Fernandes ve Ante Rebic'in sakatlıkları bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 45. RANDEVU

Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor ile 45. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 44 maçın 24'nü Beşiktaş, 6'sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

İLK 11'DE ÜÇ DEĞİŞİKLİK

Adana Demirspor mücadelesine; Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Rachid Ghezzal, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar 11'yle çıkan Beşiktaş'ta 3 ismin değişmesi bekleniyor.

Sakatlık sorunu bulunan Mert Günok'un yerine Konya'da eldivenlerin Ersin Destanoğlu'na geçmesi planlanıyor. Stoperde Necip Uysal, kulübeye geçecek, Omar Colley'le beraber savunmada Eric Bailly forma giyecek. Gedson Fernandes'in tamamen hazır hale gelmesinden dolayı da Alex Oxlade-Chamberlain'den formayı alması bekleniyor. Öte yandan Rachid Ghezzal-Milot Rashica değişimi de yaşanabilir.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki