Lecce'den Burak Yılmaz Açıklaması!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürerken golcü futbolcu Burak Yılmaz için Lecce'nin ısrarı sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Temmuz 2019, Perşembe

Siyah-Beyazlı yönetimin takımda tutmak için, Lecce'nin ise takımına katmak için yoğun mesai harcadığı Burak Yılmaz için Beşiktaş cephesinden Ali Naibi konuyla ilgili bir açıklama yapmış oyuncunun takımda kalacağını söylemişti.

Burak'ın geleceği halen netlik kazanmamışken, İtalyan ekibinden konuyla alakalı bir açıklama geldi. Sezon sonunda takımın başına Abdullah Avcı'yı getiren, Siyah-Beyazlı yönetim yeni hocasıyla başarılı bir sezon geçirmek istiyor.

Takıma yapılan takviyelerin yanında bazı isimlerle de yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, Avcı'nın takımda kalmasını istediği isimleri de elinde tutmak için girişimlerini sürdürüyor. Kartal'ın Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Burak Yılmaz için Lecce birçok kez Beşiktaş'ın kapısını çalmış teklif götürmüştü. Tüm bu gelişmelerin ardından hamle sırası Lecce cephesine geçmişti. İtalyan ekibinden de konuyla alakalı açıklama geldi.

Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso, Beşiktaş ile Burak Yılmaz konusunda bir görüşme yaptıklarını ancak transferin gerçekleşmeme ihtimaline hazır olduklarını söyledi.

Farklı opsiyonları olduğunu belirten Meluso, "Burak Yılmaz için bir temas kurduk, basitçe söylemek gerekirse, fiyatını sorduk. Forvette 4 farklı opsiyonumuz var. Burak Yılmaz olmazsa, diğer seçeneklerimize bakarız" ifadelerini kullandı.

"BURAK YILMAZ İLE DEVAM EDECEĞİZ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz için son yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncu ile yola devam edeceklerini söylerken, ayrılma düşünceleri olmadığını vurguladı. Altı ayda katkısı da ortada. Burak Yılmaz'ı bırakmayı düşünmüyoruz. Kimse gelip benimle görüşmedi. Lecce yöneticilerinin, Beşiktaş logosu altında fotoğraf çektirmesi hoş." açıklamasını yaptı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki