N’Koudou'ya Katar Yolu Gözüktü!

Beşiktaşlı Kevin N'Koudou'ya Katar'dan teklif...
Haberin yayılanma tarihi:19 Haziran 2021, Cumartesi

Süper Lig'de Geçtiğimiz Sezonu Şampiyonlukla Tamamlayan Beşiktaş'ta N’Koudou’ya İlgi Artıyor

İsimleri şimdilik gizli tutulan iki kulübün, 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için iki milyon Euro önerdiği belirtildi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, N’Koudou’nun 2019’da 4,5 Milyon Euro’ya alındığını, kendisine de yılda 1,6 Milyon Euro ödendiğini belirterek, “Maliyeti bu kadar yüksek olan bir oyuncuyu 2 Milyon Euro’ya veremeyiz. Tekliflerini artırmalılar” diye konuştu. İsimleri şimdilik gizli tutulan iki kulübün, 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 2 Milyon Euro önerdiği belirtildi.

 SERGEN HOCANIN DİOUF'U ISRARI

Yeni sezona ciddi değişikliklerle girecek olan Beşiktaş'ta, transferlerin büyük bölümünün sezon başı kampına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor. Vincent Aboubakar'ın ayrılığı, Cenk Tosun'un da sakatlığı sonrası Everton'a geri dönüşüyle birlikte iki santrfor ihtiyacı doğan Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, istediği golcülerden birinin adını verdi: Mame Diouf..

ÇIKIŞ OPSİYONU 1.1 MİLYON EURO

Senegalli golcünün Hatayspor'la olan sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunmasına rağmen, '1.1 Milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi de mevcut. Sergen Yalçın, 33 yaşındaki futbolcuyu ikinci santrfor düşüncesiyle değerlendirecek. Diouf, geçtiğimiz sezon Hatayspor'da 38 maçta 19 gol, 5 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki