'Pinheiro'nun Beşiktaş'a Gelmemesi Hayırlı Oldu'

Beşiktaş'ın eski futbolcusu, teknik direktör Bayram Bektaş, Atakan Kurt'un Youtube kanalında önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Şubat 2022, Cuma

"PINHEIRO'NUN YARDIMCILIĞI TEKLİF EDİLDİ"

"Ceyhun Kazancı, Pinheiro'ya teklif yapıldığını ve yardımcı olarak beni düşündüklerini söyledi. Takımı ayağa beraber kaldırmayı iletti. Ben de kesinlikle benim kariyer planlamamda böyle bir şey olmadığını belirttim. Ama ihtiyacınız varsa her türlü elimden geleni yaparım dedim. Dışarıdan ihtiyaç neyse ama bunun doğru olmayacağını, hatta Pinheiro'nun da doğru isim olmayacağını bu şartlarda düşündüğüm için kabul etmedim. Bence o da hayırlı oldu."

"SERGEN YALÇIN'DAN ÖNCE BANA TEKLİF GELDİ"

"Milli takımdayken de teklif gelmişti bana hani Sergen Hoca'dan önce. Ancak ben milli takım eleme sürecinde Şenol Hoca'mı bırakıp gitmezdim. Ancak ne kadar doğru karar vermişim ki Sergen hoca geldi ve şampiyon oldu. Ben orada doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Gelmeyerek. Çünkü belki olmayacaktı. Belki şampiyon olamayacaktı ve ben Şenol Hocamı bırakıp gelecektim. Ben öyle bir şey yapmam. Ben bir yola başvurduysam Şenol Hocam bana ayrılıyorsun demedikten sonra ben ayrılmam."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki