PORTEKİZ'DE GÜNDEM FERNANDES!

Galatasaray'a konuk olan Çaykur Rizespor'da Gedson Fernandes ön plana çıkan isim oldu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mart 2022, Salı

Portekiz Basını Gedson Fernandes'i Manşetlere Taşıdı Ve Övgüler Yağdırdı

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunun 27. haftasında Galatasaray'a konuk olan Çaykur Rizespor'da Fernandes ön plana çıkan isim oldu. Portekiz basını Gedson Fernandes'i manşetlere taşıdı ve övgüler yağdırdı.

A BOLA: 'GEDSON'DAN ANITSAL GOL'

A Bola sitesi Gedson Galatasaray'a attığı golü 'Anıtsal' olarak yorumladı. Haberde "Gedson Fernandes'ten Galatasaray'a anıtsal bir gol. Eski Benfica oyuncusu 8. dakikada unutulmayacak bir gol attı." ifadeleri kullanıldı.

RECORD: 'İMKANSIZ BİR AÇIDAN MÜTHİŞ VURDU'

Record sitesi de Gedson Galatasaray'a attığı frikik golünü manşete taşıdı. Record'da yer alan haberde "Gedson Fernandes, Galatasaray deplasmanında imkansız bir açıdan muhteşem bir gol kaydetti." ifadeleri yer aldı.

O JOGO: 'GEDSON, G.SARAY TARAFTARINI SUSTURDU'

O Jogo sitesi Fernandes'in golü sonrası Galatasaray taraftarlarını sinirlendirdiğini yazdı. Haberde, "Gedson Fernandes attığı müthiş frikik golünün ardından Galatasaray taraftarını susturdu. Genç Portekizliden harika gol." ifadeleri kullanıldı.

G.SARAY'DA KİRALIK OLARAK FORMA GİYMİŞTİ

Gedson Fernandes, geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Portekizli futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki transfer yarışını Siyah Beyazlılar kazanmıştı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki