Portekiz'de Gündem Valentin Rosier!

Siyah Beyazlıların sezon başında Sporting Lizbon’dan kiraladığı Valentin Rosier, Başakşehir maçında yaptığı asistin ardından Portekiz basınına konu oldu...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2021, Pazar

“Türkiye’de Parlamaya Devam Ediyor” 

Süper Lig'de Medipol Başakşehir’i 3-2 yenerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Beşiktaş’ta öne çıkan isimlerden biri de Valentin Rosier’di. Fransız sağ bek, takımının Josef De Souza ile bulduğu galibiyet golünün asistini yaptı. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon 5. gol pasına imza attı. Sezon başında Sporting Lizbon’dan kiralanan Rosier, Portekiz basınının da yakın takibinde. Beşiktaş'ın Başakşehir'i yendiği karşılaşmayı haberleştiren Portekizliler, 'Rosier, Türkiye'de parlamaya devam ediyor!' başlığı attı.

Bonservisi Sporting Lizbon Kulübünde

Fransız sağ bekin oynadığı futbolla Beşiktaş’a büyük katkı sağladığı da ifade edildi. Bonservisi Sporting'de bulunan ve lig sonunda Beşiktaş'taki kiralık sözleşmesi sona erecek olan Rosier’in geleceği şimdiden merak konusu oldu. Portekiz ekibi, başarılı futbolcuyu 2019 yılında 5 milyon Euro’ya Dijon'dan transfer etmişti.

Ghezzal'de Cezayir'de Manşetlerde

Öte yandan Beşiktaş’ın asist kralı Rachid Ghezzal da Cezayir basınında manşetleri süslüyor. Kuzey Afrika ülkesinin basını, Süper Lig'de 12. asistini yapan Ghezzal için 'Maçların kaderini belirlemeyi sürdürüyor! Bir asist daha' ifadelerini kullandı. Yapılan haberlerde Ghezzal'ın yurtdışında oynayan en iyi Cezayirli futbolculardan birisi olduğu görüşü paylaşıldı.

Etiketler: Rosier   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki