"Şampiyonlar Ligi’ne Geldim"

Sezonun flaş transferi Adriano Correia, Devler Ligi faktörünün kendisini etkilediğini söyledi, “Son şampiyona, Şampiyonlar Ligi’ne geldim” dedi
Haberin yayılanma tarihi:05 Ağustos 2016, Cuma

Beşiktaş’ın Barcelona’dan transfer ederek dikkat çektiği Adriano Correia, A’dan Z’ye tüm transfer sürecini anlattı. Brezilya’da Globe Esporte’ye konuşan 32 yaşındaki sol bek, Şampiyonlar Ligi’nin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. İlk teklif aşamasında Devler Ligi faktörünün önemine değinen Adriano, “Bir karar almam lazımdı. Beşiktaş son şampiyondu, son şampiyona geldim. Şampiyonlar Ligi’ne geldim. Oldukça iyi oyuncuları vardı. Kararımda bu etki çok önemliydi. 3 yıllık güzel bir teklif vardı” diye konuştu.

Şenol Güneş ile yaptıkları konuşmanın da kendisini etkilediğini söyleyen Brezilyalı sol bek, “Sol bek için beni istediğini söyledi. Bazı maçlarda farklı görevler de verebileceğinden bahsetti. Ben de Sevilla ve Barcelona’da böyle çok oynadığımı hatırlattım. Her pozisyonda oynayabileceğimi anlattım” dedi.

Türkiye’de çıkan olaylara rağmen ülkeyi tanımak istediğini aktaran tecrübeli oyuncu, “Elbette yaşanan olaylar korkutucuydu. Hemen eşime sordum. Ancak biz Türkiye’yi ve İstanbul’u tanımak istedik. Şu anda hiçbir şey yok. Tüm dünya bir sıkıntıdan geçiyor. Terör her ülkede sorun” ifadelerini kullandı.

Adriano’ya özel tören

Beşiktaş, İspanya’nın Barcelona Kulübü’nden kadrosuna dahil ettiği Adriano Correia ile resmi sözleşmeyi, 8 Ağustos Pazartesi günü imzalayacak.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Adriano’nun Vodafone Arena’da basın önünde sözleşmeye imza atacağı bildirildi. İmza töreninin, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 14.30’da gerçekleştirileceği kaydedildi.


Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki