SÜPER KUPA BEŞİKTAŞ'A ÇOK YAKIŞTI!

Turkcell Süper Kupa Beşiktaş'ın...
Haberin yayılanma tarihi:05 Ocak 2022, Çarşamba

KARTAL PENALTILARLA KUPAYA UÇTU

Kupa maçında normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Antalyaspor'u penaltılarda geçen 4-2 Beşiktaş, 9. kez kupayı müzesine götürdü. 2020-2021 Süper Lig sezonunu ve Ziraat Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş ve Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi.

Kupa maçına Katar'ın Ahmed Bin Ali Stadyumu ev sahipliği yaptı.

Beşiktaş, Katar'a corona virüs vakaları ve sakatlıklardan dolayı 11 eksikle gitti. Antalyaspor da ise 4 futbolcu hastalık ve sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli Kupa maçı için Ersin Destanoğlu, Rosier, Montero, Vida, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Pjanic, Kenan Karaman, Josef, Larin, Batshuayi ilk 11'ini tercih etti.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin ise Boffin, Veysel Sarı, Kudriashov, Eren Albayrak, Bünyamin Balcı, Poli, Milosevic, Güray Vural, Ghacha, Doğukan Sinik, Crivelli 11'ini sahaya sürdü.

KAPTAN SAHNEDE

33. dakikada iyi paslaşarak Antalyaspor ceza sahasına gelen Beşiktaş 1-0 öne geçti. Peş peşe paslaşmaların ardından son olarak ceza alanı içinde sağ kanatta topla buluşan Rosier, meşin yuvarlağı altıpastaki Atiba'nın önüne bıraktı. Bu futbolcu bekletmeden topu filelerle buluşturdu: 1-0

İlk yarı Beşiktaş'ın üstünlüğü sona ererken ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan Antalyaspor oyun üstünlüğünü eline almaya başladı. Kırmızı-beyazlılar 74'te skora dengeyi getirdi.

KALELER KARIŞTI

Antayspor'un kullandığı kornerde top Beşiktaşlı futbolcular tarafından uzaklaştırıldı. Ceza sahası dışından topla buluşan Güray Vural çok sert şut çekti. Vural'ın şutunu engellemeye çalışan Atiba topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1

Kupa maçının normal süresi 1-1 sona erince karşılaşmada 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynandı. İki uzatma devresinde de gol sesi çıkmayınca şampiyonu penaltılar belirledi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki