Vida İçin 40 Milyon TL'lik Teklif!

2018 Dünya Kupasındaki performansı sonrası birçok Avrupa kulübünün gündemine gelen Domagoj Vida'ya İngilizlerin ilgisi bitmiyor.
Haberin yayılanma tarihi:01 Ocak 2020, Çarşamba

Hırvat Savunmacı Son Olarak Premier Lig Ekibi Aston Villa'nın Gündemine Geldi

Birmingham Mail'de yer alan habere göre; Aston Villa, tecrübeli stoper için Beşiktaş'a 5.1 Milyon Poundluk (yaklaşık 40 Milyon TL) teklifte bulundu. İngiliz ekibi ile Siyah-Beyazlılar arasındaki pazarlıkların devam ettiği de belirtildi.

Beşiktaş Patladı!

Siyah-Beyazlı kulüp, federasyonun harcama limitini belirlerken %31.5 faiz oranını baz almasına tepki göstererek şu açıklamayı yaptı: "Kulübümüz Lisans Talimatı hükümleri ile birebir uyumludur. Harcama limitine ilişkin finansman giderleri, güncel ve ülkemizin ekonomik gerçeklerini hiç yansıtmayan %31.5 faiz oranı ile hesaplanmış olup, limitin çok daha düşük seviyede belirlenmesine sebebiyet vermiş ve takım planlaması çalışmalarımızı sekteye uğratmıştır. TFF ve ilgili kurulları haksız rekabete neden olacak uygulamalarda bulunamazlar. Haksız rekabet oluşturan bu durumun düzeltilmesi için TFF ve ilgili kurullarını göreve davet ediyoruz."

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki