BEŞİKTAŞ'IN FAİZ BORÇLARINI SENMİ ÖDEYECEKSİN FANATİK?

Fanatik gazetesinde yer alan ''Kredi kulübe ilaç oldu'' haberi, başta sosyal medya olmak üzere Beşiktaş taraftarları ve kongre üyeleri tarafından büyük tepki çekti.
Haberin yayılanma tarihi:16 Temmuz 2017, Pazar

Haberin içeriğinde Beşiktaş'ın 140 Milyon Dolar kredi aldığının özellikle altı çizilirken, ne kadar faiz  ödeneceği ve kulübün Deniz ve Ziraat Bankalarına hangi gelir kalemlerini temlik ettiği hakkında dair hiç bir bilgi yer almıyor. Beşiktaş kongre üyeleri ve taraftarları ise ''Acaba algı oluşturulmayamı çalışılıyor?'' sorusunu gündeme taşıyorlar.

Daha önce alınan yüksek faizli krediler kapatılacak iddiası

Haberin bir bölümünde ise ''Daha önce alınan yüksek faizli kredi borçlarının kapatılması için çekilen kredi'' tanımlaması ise Beşiktaş camiasından en fazla tepki çeken bölümü. 

Bilindiği üzere 6 Yıllık Fikret Orman yönetimi, 431 MİLYON TL ile Yıldırım DEMİRÖREN'den devraldığı borcu 2 MİLYAR TL'ye çıkardı. Şimdiye kadar kapanan herhangi bir banka kredi borcunun olmaması  mevcut Beşiktaş yönetimine camiadan gelen en büyük eleştirilerin başında geliyor.

İşte o haber;

Kredi kulübe ilaç oldu

Beşiktaş Kulübü’nün, Denizbank ve Ziraat Bankası’ndan çektiği toplam 140 milyon Dolar’lık (495 milyon TL) kredi, Siyah-Beyazlılar’ı rahatlattı. 

Beşiktaş Kulübü’nün, Denizbank ve Ziraat Bankası’ndan çektiği toplam 140 milyon Dolar’lık (495 milyon TL) kredi, Siyah-Beyazlılar’ı rahatlattı.

Daha önceden alınmış yüksek faizli kredilerin borçların kapatılması amacıyla çekilen bu kredi, 2019 Haziran ayında ödenmeye başlayacak. 2019’un Haziran ayından sonra Beşiktaş’ın her ay 2 milyon Dolar ödeyeceği öğrenildi.

DUYDUK MU?

Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki